QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Tuesday, December 7, 2010

After 1 week!!!!

pas semggu aku kt tmpt bru mmg berbaloi la aku blah dr compny lma...walaupun gji kt cni lbey rndh dr cmpny lma tp aku xkesah...as long as aku dpt ape yg aku nk...mmg lain dr cmpny lma....title "engineer" tu mmg sesuai la ngan job description yg aku wat kt cni...kt cmpny lma actualy title 'engineer' yg aku dpt tu lg sesuai if change to 'kongsikong'..xde bzanya job description engineer ngan kongsikong kt sne..so i'm very thankful dpt blah dr cmpny lma... to all my x-opismate korng terus la kje kt sne..lgpn korng mmg ade kepentingan kje kt sne...byk dh korng dpt dr cmpny...dh lme aku tau cuma aku diamkn je... bukan rzki aku ngan cmpny tu... SO... i will try my best to get all i need to increasing my experince as engineer.... WELCOME to new LIFE....MARO.... forget about JCSB and now u in CRB team....

Friday, November 19, 2010

slamat tinggal penang!!!!!!

akhirnya dpt gak aku blah dr penang.....TQ munirah 4 de compny info..huuhuh...bukan nya xbest dok penang tp... phm2 je la (mrka2 yg pham la).....so next week aku start kje kt tmpat bru...so excited...jmpa kwn2 bru..

Tuesday, November 2, 2010

AkHiRnyE.....

03-7660....4.44 pm...ishh sapa plak tepon ni...org da nk blik keja....bru nk tpon..saja ja nk soh aku blik lmbt lg....hampeh tol......cik Azimah ke???? ya saya..... npa??? saya cik ^^^ dr $$$$$.....ble leh dtg INTIBIU??? YEZZZZZ......finally i got....like2....setelah lma aku dok tggu akhirnya ada gak yg panggil intibiu.... at least xla buang masa aku dok apply tp xdpt feed-back....so this thursday aku nk g cuba nasib kt compny tu..hopefully sumenya OK...please wish me gud luck....

Sunday, October 31, 2010

keTENSIONan

dah kt 2-3 bln da cmni...setiap ari sme je...ble la keajaiban nk muncul ni???? dah mcm2 website aku search..tp ttp camtu gak....adoiii....ari2 check e-mail xde gak fed-back...keciwa aku..huhuhuhu...la ni mmg ssh la nk cri kje...tp org lain aku tgok senang je dpt...LUCK aku xbpe ade kot..xpn aku kne cri kje bkn dlm bidang engineering kot...tp kalo bkn engineering nk cri bidang ape ek?? CIKGU?? makin rosak la ank bangsa nnti... wat BISNES?? aku mmg fail la kalo bab2 bisnes ni...ermm.....any suggestion??

Saturday, October 30, 2010

Welcome to my blog

aku bru create this blog...so xreti la sgt nk wat pape...bak kata org tua2 ( SAYA BUDAK BARU BELAJAR, KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN ) ble dh terer aku akan update la slalo.....huhuhu