QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Saturday, January 22, 2011

I don't UnderStand this F#%KING thing!!!

RFI..stand for what hah??? Request For Information?? absolutely NO....tp member aku kate Request For Money.....absoFUCKINGlutely YES...kne wat cantik2, taip gne computer..HeLLo....ni RFI kje site la..xkn la sume checklist (ITP) kne wat gne PC..pasni kalo nk check kje sub-con wat longkang, aku bwk laptop aku dok bersila tp longkang tu...konfem aku kasi RFI yg cntik2.....huhuhuhu...tu kalo wat longkang, tp kalo wat excavation?? aku tmpang dok sebelah driver excavator tu!!! mmg xpatut tol..bole plak dorng reject all sub-con claim dgn alasan ni bukan RFI tp smpah??? sbb sub-con wat RFI tulis ngan tangan je xgune pc... head of QA/QC pn kata xlogik  wat gne pc...tu satu hal...ni punye hal aku lg hangin satu badan...after a month aku submit RFI kt dorng, bru dorng tgok kot..time tu ni xbtol, tu xbtol...pastu kalut nk urgent soh aku siapkan...apsal la korng xcheck awal2...so dah menyusahkan sume org...xtau la department mne yg lambat wat gheje ni...document controller ke??? QA/QC ke?? QS ke?? AKU KE?? tp aku rse aku tau spe...die ni xpnh kol aku pn psl RFi ni...die just write a note je...hey!!....note tu xmmbantu pn...ko igt aku phm ke note2 ko tu??? setahu aku la, phone kt opis tu , leh gne je,,xpyh byr..ssh sgt ke nk kol ek?? mmg aku xpuas hati tol..lantak ko la nk ckp ape pn..ni blog aku..so aku punye psl la nk tulis ape pn...lg satu ni pn menyirap bandung cincau gak ni....knpe sume xmau dtg site aku tlg btol2 kn RFi yg aku tlg siapkan keje org lain punye......bak org kata, tlg cucikn taik org lain.....site lain aku dgr dah 2-3 kali korng g...die ni dh benti..RFi die byk xwat..yg dah pending kt setahun...aku ni dah la bru kje..byk benda xtau...korng yg dh lme ni (expert) mai la tlg aku...ble aku wat sendri, korng dok kate xbtol la..xlengkap la..tu je yg aku mampu....yg ko ni pn satu...dlu ko wat kje ape??? apsl la ko xwat?? aku plak yg kne cuci taik ko...bodoh btol....dh tau nk benti tu siap2kan la kje ko....dgn RFI, NTC, NCR...sume ko punye kje aku kne siapkan...kalo sume data2 tu ade ok gak la..ni zero...mmg cuci taik org la org kata.... dah la...mls dah nk tulis.......mgkin ade yg xphm ape yg aku tulis ni....xpe la...pd org yg phm tu,  aku nk mntk maaf kalo ade yg sakit hati ape yg aku tulis ni.. aku pn manusia biase..ade gak tahap kesabaran...kalo aku leh sabar, aku sabar la...kalo dh melampau sngt, spe yg xhangin.... CYFUCK....

1 comment: