QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Wednesday, January 26, 2011

Welcome to Sadao !!!


Akhirnye...dpt gak aku p sne...TQ fiza sbb bwk aku p jalan2 cri mkn :) ... Tp xsmpt nk jln2 cuci2 mate..sbb grak pi sne pn dh ptg..so smpt p makan je... nsb baek tmpt mkn tu sangat best (thumb up)...sdp plak tu...kitorng p makan kt Water View...tepi tasik gitu!!!


makanan yg ktorng order mmg puas hati la...100 markah aku kasi kt chef tu..hohohoho...yg unik kt ctu, dorng serve makanan gune boat...mmg teruja la aku...terover excited plak...yelah... xpnh tgok..slalo mkn kt kedai mamak je....hahahaha..


ape lg ek yg unik kat ctu????ermm.....air pepsi die...mmg la aku sgt terover excited...mmg puas hati la..order satu tp leh minum sampai kembung..huhuhu


besar kan?? xnmpk ek?? jap...cuba tgok gmbar ni plak...konfem nmpk besar punyer!!!


hahahahaha....mmg bsr....so next time kita p lagi ek fiza...sblm projek kt Perlis ni siap...ke sblm ko transfer ke JJ???




7 comments:

  1. mane tempat ni sadao??? mau makan meyh!!

    ReplyDelete
  2. Hi MarOrange..leh x bg full name, adress & no phone..awak dapt hadiah misteri dari keysha sbb jd follower yg ke 100 (*0*)(http://keysha1111.blogspot.com/2011/01/lucky-follower-yang-ke-100-0.html)awak follow blog sy lg 1 kat under18rm.blogspot.com :)..Tahniah..:)

    ReplyDelete
  3. mcm besh je tmpt ko pg ni maro... terpanggil2 aku utk dtg..hahaha..

    ReplyDelete
  4. jemput2.....nk gi jgn lupa roger2 aku..huhuhu

    ReplyDelete