QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Sunday, February 27, 2011

errmmm......PERLU ke ???

2-3 minggu ni otak aku dok berserabut je...dok fikir PERLU ke??? aku mmg dah xde hati nk truskan...95% hati aku kata PERLU..tapi........ntah la.....aku dh xthan nk layan karenah ko...tiap hari ade je bnda yg ko soh aku wat..wei penat la....xkira siang malam, weekday weekend ade je ko mengganggu hidup aku....tlg la cri org lain la...rmai lagi yg bgus kat cni.....ade org kata aku ni ikut sgt karenah die sbb tu die dok mengganggu hidup aku..kalo sekali skala  tu xpe la..ni hari2....penat la wei....tp kalo aku x ikot karenah ko, nnti aku gak yg susah....aku pn dah xtau nk wat cmne...nk telan mati mak, nk luah mati bapak (ceh!! ayat....)...aduhh... TEKANAN dowh....
ape yg patut aku wat??? kawan2 ckp perlu....xde gunenye kalo trus stay..bnda baik yg kita wat xpnh dihargai, bile salah skit trus nk melenting...tp mmg dh adat resam dunia camtu...serabutnye....nk fikir... xtau nk pilih yg mne satu..kalo aku stay, TEKANAN tu makin hari makin byk la...ko pn suke la sbb leh jd kan aku org suruhan ko....bole jd gile camni...gaji dh la skit..xsetimpal ngan ape yg aku wat....engineer gaji less than 2k...gile ke??? kje kt tesco pn leh dpt lagi byk dr tu..kalo aku blah, TEKANAN lain plak yg datang...tiap2 bulan byk nk gune duit....sbln dua mmpu lagi la...kalo dh berbulan2 takut x tertanggung plak nnti...xkn nk soh mak bapak aku plak yg tanggung..aduuhhh......

so, PERLU ke aku RESIGN?????