QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Sunday, April 17, 2011

Aku, kerja dan encik Bos !!!!!

sblum bercoti2 malaysia ngan kwn2 kt Kuching, aku dah anta resignation letter kt bos aku...hahhahaha.... sori encik Bos saya nk benti...bkn sbb aku xsuke kje ngan bos tu tp aku ni kuat mengabehkab duit...gji bos bg xckup la..aku siap tender 2 bln notis lg...smpat la nk siapkan keje2 aku dlu...aku xsuke la nk tinggalkan taik aku kt cni..walaupun aku msuk cni dlu pn pnt kne cuci taik2 engineer sebelum2 ni....org kata kalo nk benti pn benti la dgn cara baek...Pas balik dr cuti, bos aku dok tanye psl ape nk benti, cer cite??? aku ape lg, A to Z la aku citer...hahaha...amek ko....so pastu bos aku pn offer la something yg agak bagus jugak  la sbb die xkasi aku benti..katanye die harapkan aku kt cni..ermm....touching ker???? xde mknenye..bkn xkasi aku benti tp xde engineer lain yg sudi nk dtg cni.......nk terima ke offer bru die??? offer die pn agak bgus jugak la...sbb die bg ape yg aku nk...katanye offer skali je... so aku kne wat keputusan cepat...korang rse?? ...aku anta resign letter pn kira tawakal je la sbb aku xde dpt mne2 offer lg... tp offer bos aku tu btol ke??? leh cye ker??kang ade plak staff lain jeles kt aku..kalo setakat jeles tu lantak ko la..tp yang xbleh blah kalo dorang kata aku ni kaki kipas bos... After dok penin kepale dok fikir bnda alah ni, mcm2 aspek aku amek kira, dr Pahang ke Perlis aku consider, mntak pndapat kwn2..tanye parent aku...AKHIRNYE.... dpt gak solution... aku accept la offer die tu tp kne ade black and white la....aku xnk pisang berbuah 2x...sbb aku dh kne sblum ni gara2 ckp mulut je...elok je aku accept mamat tu pn benti...so xde spe yg tau deal between us....so from now aku kne struggle gile2 la nk siapkan pojek kt cni..hope aku leh siapkan ASAP sbb aku pn dah xlarat nk dok cni lma2 sgt......kerja dan terus kerja.... Maro try your best!!!!