QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Sunday, August 21, 2011

~ Selera mcm SETAN ~

rsenye dh lme aku x memblogkan dri...dua tiga bln ni aku sgt la sibuk (ceh!!! mcm PM plak sibuknye). Arini aku memfreekn dri la utk mengupdate dlm blog aku ni....tegerak kt kepale aku ni nk tulis psl orng yg selera mcm SETAN tp xsdr dri....di sbbkan skang ni bln pose aku pn kaitkan dgn perkataan SELERA....actually ni xde pn kaitan ngan bln ramadhan or psl makan.....maro..maro... xbaek btol ko ni nk ngumpat org dlm bln pose....xpe la...aku dh pnt nk layan omong2 besar SETAN-setan ni...dh nk berdarah la telingan aku mndengar omomg2 dorang ni... bak kata orng TIMING KUAT padahal dlm poket zero.....kalo smbang ngan aku, selera die... x hingat.... SETAN pn xmcm tu...nk wat tu la..nk wat ni la..nk bli tu la..nk bli ni la...mcm2 la....realiti nye poket kosong......last2 menyusahkan aku jgak....lain kali sdr la skit dri tu...org kata apa...Ukur la Bju kt badan sndri... jgn la dok ukur kt baju org lain ... sbb tu term SELERA MCM SETAN ni mmg sesuai la utk dorang....smnjak aku dok kt perlis ni, mcm-mcm orng aku jmpa... tp yg kes mcm ni mmg la ramai.... bkn aku nk belagak, walaupun gji aku lg byk dr dorng, aku sdr dri aku thp mne..xde la nk selera mcm setan mcm korng wat...so ape pndapat korang dgn orng mcm ni??? nk layan je ke nk bg satu pangg!!!! baru sdr dri kot...huhuhuhu..satu lg konon2 dorng ni branded la sgt....ishhh x ORI la...hah!!! yg ni bru ORI... xkn engineer nk pakai yg x ori...amboi direct ko sound aku yek...peduli ape aku ori ke x ori as long as sdp dipakai sudah....aku ni sdr dri..xmampu nk bli org ori2...baek byr hutang dr mmbzirkan duit... btol x????

No comments:

Post a Comment