QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Friday, September 21, 2012

<< GIGI oh GIGI >>

Tadi aku g klinik gigi kt Bahau. Name klinik tu Klinik Eng (depan Econsave).. Mase aku smpai kt klinik tu xramai org pn..so kira rezeki aku la time tu sbb xyah nk tggu lama-lama... dan mmg aku pn xsuke nk tggu lama-lama ni.. wasting time...hihihi.. disebabkan aku mmg xpnh gi klinik tu, so kne la register dlu...korang ni mcm xbiase la plak kne reg... Amoi jage kaunter tu mntk bayar RM10 sbb aku bgtau kt die just nk check gigi ja.. tak sampai 5 minit nma aku dh kne panggil.... masuk je kt dlm tu Dr. Eng dh siap standby kt kerusi die... oh Dr tua rupanya.... hohoho..
After Dr Eng membuat semakan kt gigi-gigi aku ni, the conclusion is..... eh xleh gune is la sbb byk kne gune are... the conclusion are, 5 batang gigi aku dh rosak plus gusi bernanah... adoyai..... pastu aku tanye kt dr tu kne cabut ke x???? doktor tu kata xyah cabut...alhamdulillah..... TAPI....kne wat rawatan akar @ CRT omputih ckp.....
Menurut kata doktor tu, rawatan mcm ty mhl la jgk... sebatang gigi around RM1500... mak ai... mne la plak aku nk cri duit ni...kalo dh 5 btg bpe la plak....disebabkn nk cover sbb xde duit sbyk tu, dgn muka slumber je aku ckp kt doktor tu, saya xde la duit sbyk tu...so nmpk gayanye lmbt lagi la saya leh wat treatment ngan doktor... hahahahaha....
So tadi, alang-alang dh smpai kt klinik tu plus xde ramai org, aku just wat cuci gigi je.... terbang la duit aku RM100... Agak2 kt klinik kerajaan ade x treatment camtu... murah la skit kot...
 Okey la, aku nk smbung GOOGLing nk cri info pasal rawatan akar ni.....
DUIT oh DUIT dimana kau DUIT

No comments:

Post a Comment