QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Wednesday, January 9, 2013

DID I GROW UP ACCORDING TO THE PLAN??

Ermmmmm.. Nice question... Seingat aku la, mse zmn muda remaja dlu, byk la bnda yg aku plan dlm idup ni.... Tp adekah sume plan tu aku follow!!!! Of course la follow.. Tp xla sume..huhuhuhuhu.... NOBODY PERFECT!!!!! Kalo bab study & work aku yakin yg aku dh achieved ape yg aku plan dlu.. T.A.P.I kalo bab.......... Korang rse bab apa  hah?? Msti la psl LIFE :-) dlu ble org tanye bile nk kawen?? Dgn konfidenfen aku jwb "tggu umo 29 thn la " skrang aku bru 27++.. So korang rse did I grow up according to the plan or not?? Mmg masin la mulut aku sbb smpai la ni aku xkawen lg.. Huhuhuhuhu... Tp kalo btol la masin mulut aku, mati la aku. .. Xkn umo 29 bru nk kawen.. 2 thn lg kot.huhuuhuhuhu.. Chaiyouk maro!!!!! UsAHA USAHA!!!!

Wednesday, January 2, 2013

|H|A|P|P|Y| NEW YEAR ~ 2(",)13

~1985 -> 2013 ~ OMG!!!! dah 28 tahun... but still Y.O.U.N.G hokey!!!!! back to 2012 wishes, rasenye byk kot yang tak tercapai lagi...jom kita recalled ape yg di idamkan utk 2|0|1|2 1) bole ke kurus 2) success career 3) money saving 4) kompang di palu..pengantin malu 5) Be a GOOD girl....... so drpd 5 wishes tu, hanya 2 je kot yang tercapai.. LETS CONTINUE for |2|0|1|3|..