QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Friday, August 29, 2014

BERHABUK ~ BERSAWANG

Hahahahahaha..... Dah lama kot aku tak memBLOGkan diri.... Busy ker??? Tak de la busy sgt.. Biase2 je... Kali ni nak story pasal ape eh?? Jap.... Ermmm.... Pasal ❤️ ..... Opsss.... Sorry uolss.... Tak leh citer kat cni... Kne simpan dalam hati.... Huhuhuhu.... Okey la.... iolss nak story pasal wishlist 2014.... Tggal 2 hari je lagi nk abes bulan OGoS.... Mean tinggal 4 bulan je lg iols nk completekan wishlist tu... Tapi nmpk gayenye, mcm tahun2 sebelum ni la... Will continue... Hahahaha... Iolss dah tekad kan diri, within 4 month iols akan wt yg terbaek utk merealisasikan wishlist tu.... Tak semua tp at least ade la...Insyaallah.... 
#prayformaro
#welcomeseptember

Assalamualaikum.....