QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Sunday, September 14, 2014

I am 29th 💃💃

#latepost
Actually on 12-9-14 aritu genap la umor aku 29 tahun... Bak kata my #bff si munirah, she is SINGLE and AVAILABLE.... Thanks tolong promote.... Hahahahaha...
Okey... Ape yang best nombor 29 ni??? Ermmmmmmm....
Mse zaman skolah dlu, kalo kawan2 tanye " ko nk kawen umo brape" dgn konfidenfen aku jwb " umor 29 ".....
So uols rse??? Mmg xla.... Kihkihkihkih.... Thn dpn dh 3-series.... Acahne tu??? Wak lek wak peace ✌️la....
#happybelatedbirthday
#prayformaro
#wishmydreambecometrue
#amin




Saturday, September 13, 2014

Site Anak Tiri

Morning uolss..... Entry kali psl aku memang tak puas hati ngan pihak management a.k.a org2 kt HQ... Psl apa??? Last khamis aku ade site handing over ( jalan & admin block) to client.. Aku bengang sgt dgn management sbb:-
1) xde org yg guide what to do (katanya kt HQ ade handing over team)... Kalo site lain nk handing over, bole plak korang berkampung kt sne... Why?? Sbb site aku dlm ladang sawit  and korang x nk dtg la...
Di sebabkan xde sape nk guide, aku pn sesukahati mak jemah la create sendri checklist n form utk handing over process tu... Xde mknenye aku nk wat cntik2... Asal ade sudah... Hahahaha
2) lagi satu, during handing over day tu... Sorang pn dari HQ x memunculkan diri kat site.. Hari tu pn aku hangin satu badan... Dh la kotang x guide aku, pastu hari penting tu korang x dtg jgk.... Ini memang x adil... Terasa diri di anak tirikan oleh pihak management.... Bkn kes hamdimg over je, tp mcm2 issue la site aku selalu di anak tirikan ..... Anyway, thank cypark sbb mengANAKTiriKan aku kt cni... Chooww.....

Tuesday, September 2, 2014

#SeptemberWish

Hi uols...  "Malaysia so HOT la" .... Panas sungguh mlm ni.... Mmg xleh nk tdo... #rumahtakdeaircond
Okey back to the title... Actually xde pn wish bru... Still same as wish mse awal tahun aritu.... Only 1 je wishlist iolss yg dh settle... USS Trip... Bab berjalan, mmg laju la... Huhuhuhu...with mOOn.... Short gateway....
So utk september wish ni, iols hrp dpt la settlekn balance wishlist tu before 2015...  Iolss dh pnt kot sbb every years wishlist yg same je...
1) 💵💵 balance PTPTN ~ in process 
2) be a 👍 🙎 ~ in process
3) 💘 (no komen)
4) 🎆 nw yrs at dubai ( yg ni mmg xkn tercapai la.. Iols fobia ✈️) but still leh change other location kot... Huhuhuhu

#esokademeeting 
#gudnitedunia
#prayformaro

Assalamualaikum...