QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Wednesday, October 1, 2014

Welcome OCTOBER 2014

Pejam celik pejam pelik arini dh msuk bulan October...cepatnye la mse berlalu..... ini bermakna tinggal 3 BULAN je lagi nk masuk 2015.... adehhhh..... benda pertama yang bermain dalam otak aku buat masa ni seharusnye pasal JODOH... ehh!!!! memang tak la.... aku rasa aku dah selesa ngan life aku skang, tak kaya, tak miskin.... boleh la nak hidup...yang paling penting tiada kongkongan... I can do anything what I want.....ade ko kesah??? susah sgt nak cri laki kaya zaman skang ni... YES!!! I'm MATERIALISTIC... ramai orang kata jgn pandang duit yang penting kne bahagia... tapi aku  TETAP dengan prinsip aku, DUIT ade lah segala2nya.. ade duit semua pn boleh (actually myBFF pn sama jgk...) that why la sampai skang weolss masih single & available.... :)

Back to the topic... dah byk sgt melalut ni azimah oii....actually benda yang bermain2 dalam otak aku ialah..... jengjengjeng....... pasal misi menurunkan berat badan... dah sembilan bulan berlalu tapi hasilnya adalah sangat mendukacitakan.. tak payah nk mendukacita sgt la azimah woi... ko bkn nye serious pn nk capai misi tu.... hangat2 tahi itik jer.... dua tiga hari tu poyo la focus nak diet pastu hampeh... every week, every month sama je camtu..... at the end??? dah 9 bulan pergi tapi bru 3 kg je....  huhuhuhuhu...


So 3 bulan terakhir ni aku msti work hard skit utk turunkan berat... "I will try".... ayat pasrah and redho.... nampak sgt macam tak mampu je...huhuhu... #keepfightingmaro MISION kali ni agak hardcore la skit.... so tgok je la camne resultnya akhir tahun  ni... wish me g00d luck!!!!!

#PastItPast
#LifeMustGoOn
#KeepMoving
#MissionToCompleteBefore2015
#MisiMencariBank
#InsyaAllah