QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Wednesday, December 31, 2014

#WishList 2015

OMG....OMG..... aku dah nak masuk 3-Series.... Selamat tinggal zaman muda remaja.. hahahaha

Back to tajuk asal [ wishlist  2015 ] ... ko rase??? mesti la list yang dah bertahun-tahun tak pernah tercapai..

*** MISSION 45kg *** tahun ni ape citer?? InsyaAllah tahun ni MESTI tercapai.... #KeepFightingMaro #KeepFit #KeepPraying .... Kau Boleh!!!! kawan-kawan tolong support tau jangan nak kondem je.... [M to XS] [31 to 24]

InsyaAllah kalo ade rezeki lebih tahun ni aku plan nak beli rumah.... Mohon doakan kan yer.... AMIN....

Apa lagi ek wishlist 2015??? ermmmm..... Chinese New Years?? (kawan-kawan aku je yang tahu kisah CNY ni)... so korang sila abaikan... hahahahahaha.. #SembangKemas tak nak kalah.... Aku tunggu korang dulu... Rasanye tu je kot wishlist aku tahun ni...

Hopefully tahun ni mission completed...

{2014}

Banyak kenangan #manis dan #pahit sepanjang tahun ni.. so biar la aku simpan sebagai rahsia... Story Of My Life... hahahahaha.. poyo tak??

hokey la.. aku pun dah nak balik ni.. nak get ready untuk New Years Celebration... celebrate ke??? hahahaha... MAKAN lagi penting la... pasni dah kne control skit... mission 45kg katanye.... huhuhuhu...

For the last... Emak, Abah & my sibling , Thank and sorry for everything... I try my best to give the BEST to all of you... I LOVE U....

To all my #Buddyz ,  sepanjang 7 years kita berkawan , thanks and sorry for everything.... #NeverApart
## Kau lah yang selalu...Selalu menemaniku...Mendengar kisah pahit manis Hidup ku ##

 InsyaAllah dipermudahkan.....  Amin....