QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Sunday, January 11, 2015

Oh Nasi LEMAK

Nasi lemak.... Bunyi pn dh nmpk menyelerakan..belum tgok dpn mata lagi.. Hihihihi... Baru la malaysian kalo makan nasi lemak kn?? Pekena plak ngan teh tarik... Nikmatnye hidup.... 
Cerita nasi lemak mase bekfes td.. Sangat tergugat iman aku tgok si budak kecik ni mkn nasi lemak.. Untong la awak kurus...


Nasib baek tekad dlm diri ni msh kental... Sabar maro... Takkan kerana sepinggan nsi lemak..... Sia-sia je la usaha ko selama beberapa hari ni... 
Focus dulu pada mission tu, bile dh achieve baru pikir nasi lemak okey... Makan sekarang ke nanti ke, rase nasi tu tetap sama kan... #nasilemak

#keepfightimaro #keepfit

Wednesday, January 7, 2015

After a week

{07.01.2015}

Arini genap seminggu #mission45kg.. means malam ni kne timbang la utk tgok achievement mggu ni. Every week aku target will loss 1kg...Korang rase??? hahahahahaha.... aku rase tak dapat achieve kot sebab start 4hb aku bru start #eatclean and #nocarbo...Mesej untuk my #buddyz : Sampai hati  awak x ajak saya gi makan burger malam tadi...hihihihi..gurau je...Thanks #buddyz sebab #supportkawan.... . walaupun mggu ni tak dapat achieve target, Its OKEY....HARAPAN MASIH ADA...



Sunday, January 4, 2015

Page 4 of 365

Mission #45kg msh tak berjalan.... Apakah mksudnye??? 
Azimah.... Pleassssee!!!!!!
#KuatkanSemangat 
"Jgn biar makanan yg kawal kita"

Nota kaki : 1 week = 1 kg