QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Sunday, March 15, 2015

March makin STRESS

#ChapterThreeOfMyLife

Sedar tak sedar March dh makin nak ke penghujung... 2015 ni aku rase mase cepat sangat berlalu.. Sangat cepat 😓

Hashtag MARCH2015 ~ bulan yang penuh kisah duka kot dalam hidup aku.. keSTRESSan tahap maksimum.. 

#KERJA
Apa yg plan semua tak menjadi.. Meeting tak abes2... Paperwork berlambak2.. Site hancur.. Progress ntah ke mane.. Hari2 kne tiau ngan client.. Jwb salah xjawab pn salah... Plg worst bos backup subcon.. Itu mmg x bole blah.. Aku kne taruk kaw2 ngan bos sbb subcon... Not my fault... #NasiKangkang #SapuBontot .. Tu baru cite psl site, belum lg ngan karenah org2 HQ yg dicintai lg disanjung tinggi... Semua bnda nk put under org site.. Subcon xdpt pyment aku jgk yg kne.. Procurement dept. salah order brg pn aku yg kne... Jap kne submit tu jap kne submit ni... Seriously aku xpham ngan system skrang ni.. Company ape yg aku kje ni?? Hashtag sipak dihatiku..

#wishlist2015
Misi mengurangkan lelemak kat badan ni semakin hari semakin jauh ketinggalan.. wTH??? Bile stress, makan je kot utk hilangkan stress kn... Apa lagi?? Makan makan dan makan.... Workout?? Dah lebih sebulan dok membesarkan badan kot... Apa dah jadi.... NOcomment... 

#MyLiFe
Giler sangat tak BEST.... Workaholic?? Mmg xtak la... Tapi terpaksa.. Nak wat camne... Kalo tak aku yg kne wat, sape lagi kan.. Keputusan yg bodoh aku accept position ni.. Dapat x setimpal ngan ape yg aku buat... 
4/3/15 - hashtag aku sgt SENTAP.. Xtau nak ckp ape.... Setiap org ade matlamat hidup masing2.. Kne kejar cite masing2.. Wish u goodluck n all the best... Sorry n thanks for everything... 😭😭😭 

Assalamualaikum....


No comments:

Post a Comment