QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Wednesday, April 22, 2015

April better than March tapi STRESS tetap ada

Hari ni bru berkesempatan nak membebel kat blog ni.. Actually aku tak bole nak tido sbb badan ngan otak penat sangat... Bru je siap email draft slide kat client ... 😁😁😁
Dari balik kerja td rse mcm sedih je.. Sbb penat kot.. Bkn psl call dr someone td.. Huhuhuhu... Tak pe la azimah.. Think positive je.. Ni jalan yg ko pilih..
April ngan March, takde byk beza pun.. Stress tetap ade.. Org kata kalo kita dh x happy ngan kerja yg kita wat skang ni, better lets it go....hmmmm....
Tapi tAhap keberanian aku still low la...
Aku tak confident nk chAnge bidang lain... Dah kat 6 tahun kot aku wat infra tetiba nak tukar structure bagai ni macam x yakin je aku bole wat.. Tabik spring kt mun sbb ko berani... Thats why la smpai skang aku still kerja ngan company ni...
On April my GFs (mun, hawa, ikin) dah sweet 30th gittew... Dah msuk 3 series korang ek!! Hahaha... Iolss bru 29th++ ... Muda la jgk.. Hahaha...
Mission 45kg ape cite eh??? Harus la failed... January sgt gigih, February ade curi2 skit, March makin hancur... So April start balik... Tapi.... Ko rse?? 1st week focus, 2nd week main2, 3rd hancur again!!! 4th week??? Tgok la camne...

No comments:

Post a Comment