QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Friday, May 29, 2015

Buddyz Takkan Terpisah "

Picture taken on 31/12/13 #Missing:KakMun
Takkan terpisah empat sekawan gila2 rambut tak sama tapi satu kepala tak sedarah tapi bersaudara sumpah untuk bersama-sama takkan terpisah biar tsunami melanda pusing dunia berjanji setia susah senang kami menang takkan terpisah ibarat KL dengan traffic jam burung biru dengan muka buku tetap rapat kami hebat macam budak hipster dengan jeans ketat takkan koyak takkan goyah takkan terpisah kami buddyz bersama selamanya kami riuh kami gempak ngam ngam macam segiempat tepat suara berbeza pilihan sama fahami jiwa tanpa suara kami sembang gaduh sms kutuk lepak sebab kami muda sekali je bersama mencipta menggegar dunia kami bebas merantau merata-rata merayau-rayau mencari jati diri bersama selamanya. Kami buddyz kami takkan terpisah... #CopyPaste
 
ni la buddyz2 aku yang gilerr....
sorry girls aku curi gmbar korang..hehehe..



Topic yg tak lekang dari dulu smpai skrang.. hari2 kami sembang.. tak kira siang ataupun malam... Misi kami adalah sama... " taknak gemok" nak #keepfit.... setiap bulan kami ada target.. tiap2 minggu kami kne update... tapi masalah kami cuma satu..  Pasal makan kami tak kalah, sebab kami #KawanKuatMakan ...
 
Bile kami lepak tipulah kalau takde gelak... yang tak kelakar pun jadi kelakar..... bahasa kami memang kasar... tapi kami tak kisah..sebab hanya kami je paham...
 
 
Aku tak boleh janji utk jadi kawan korang utk selama-selamanya.. sebab mati tu sudah pasti.. tapi aku janji akan jadi sahabat yg 'ohsem' utk korang selagi aku masih bernafas...
 
Thank you for being a part of my life..
 

"If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile... But anytime you need a friend, I'll just be me."

 
 
 


 
 

No comments:

Post a Comment