QUOTES

MY LIFE MY RULE, HATE ME LOVE ME, I DON'T CARE

Thursday, June 11, 2015

Buddyz Getaway !!!!!!!

Getaway bulan lepas berdua ja tp kali ni kami berempat.... Trip kali ni ktorang g #MajlisMun kat Kuantan .... Hahahaha... Bercanda di pasiran pantai laaa....
CHERATING 🏊🏻🏊🏻

Eksited nk turun sne sbb 1st time nk rse Mun masak.. Almost 5 bulan pnh dok serumah tp TakPenah rase pun.. Ikutkn hati nk sapu smpai licin tapi kne kwl nafsu makan.. #SayaTakNakGemuk ... Thanks mun, awak masak mmg sedap tp saya x kuat pedas... 😁😁


                      (Kat rumah Mun)

Cherating, here we come!!!! 1st aktiviti ktorang memang sangat kelakar.. Bile engineer berkarya... Ko rase??

             (Aku mmg failed bab2 ni)

Next ktorang tgok penyu, g zoo... Pencinta haiwan.. Huhuhu... Petang baru lepak tepi pantai sambil menghirup udara yang nyaman dan jgk semangkuk maggie sup... Aktiviti waktu malam, harus la karok....smpai lebam...3 jam je... Ade apa hal!!!

   (Wefie dlu smentara tggu maggie sup)

Pagi ktorang Mandi laut....

        (Beach breakfast la sgt kn)

Petang plak Lepak kat TC cuci2 mata...

      (Yg ni aku pn x pasti apa motifnye)
Kulacakes??? Malas la nk cerita... Sbb indah khabar dari rase... Ermmm...
Malam plak ktorang g tgok fireflies.. Malam ni semua pengsan awal.. Ofcos la hawa yg plg awal pengsan... Mcm biase... 

Balik ke pangkal jalan la... Huhuhu
Hashtag MyviKuning.... Dari Cherating smpai ke KeyELL giteww... Jodoh ke?? Hahahaha

To all my Buddyz #MunSyaiHawa thanks sbb dapat spend mase bersma2 walaupun kejap je... Korang mmg gile tp sgt ohsem!!! Thanks being a part of my life... Doakan supaya aku dpt berubah ke arah yg lebih baik okey... Hashtag perlukan mase.... Jgn lupa topup touchngo... 

next trip JayBee ye!!!!

#KawanKuatMakan #KawanTakutGemuk #KawanSampaiMati #MunMaroHawaSyai

Thanks girls....







No comments:

Post a Comment